Home


RÓLUNK

about3
Miért Coworking?
A coworking egy olyan munkastílus, amely megosztott munkakörnyezetet (ez sokszor egy iroda) és független aktivitást feltételez. Egy megszokott irodai munkakörnyezettel szemben, akik coworking stílusban dolgoznak, általában nem ugyanannak a szervezetnek az alkalmazottai.
about2
Munkahely
A coworking munkahelyek izgalmas alternatívát kínálnak azoknak, akik arra vágynak, hogy kiszabaduljanak az irodákat egymástól elválasztó falak kötöttségei alól és megszabaduljanak az elszigeteltségtől, valamint, az otthonról dolgozók esetén, a figyelemelterelődéstől vagy a nyilványos helyek kellemetlenségeitől.
about1
Társaság
A termelékenységben jelentkező előnyök és költség-megtakarítások, valamint a boldogság és jólét, amit a coworking stílus eredményezhet, óriási méreteket ölthetnek. A lelkesedés és a kreativitás ragályossá válik.
ORADEA
DEBRECEN
SZEGED
TEMESVÁR

The aim of the caravan is to popularize the coworking style and startups, to undertake through presentations, workshops and exciting programs the new trend of work.

June 4 – Thursday

10:00 MeetUp Breakfast Come and meet fellow enterprenours, this is a perfect chance to exchange business cards and get to build your network for your company.
11:00 “This is how we roll” Coworking Oradea Learn more about the Coworking Office located in Oradea.
11:20 Prezentarea associatiei Marketex Porojan Flaviu – founder
11:40 Your start-up – financed by us! Learn more about how can you get your startup financed.
12:00 Meet the Startups! Meet some of the Startup companies that are already on their way to success. Come and listen to their stories and you will have a chance to talk to them in person as well.
Alex Munteanu (StartUp Weekend) – RO
Szarka Máté (Vitrolink) – HU
Alin Merches (Mobiversal) – RO
Révész Viktor (Wizando) – HU
Kapy András (AXOSUITS) – RO
Jan Lukacs (Paymo) – RO
14:00 Eusebiu Burcas Prezentare As an International Certified Management Consultant (CMC ) he is the advisor for some of the biggest companies in Romania and Europe. In 2009 he launched ” Burcash TM – Money Management” the first financial educational independent program in Romania .Being a trainer for over 10 years and having delivered more than 6,500 hours of training, Eusebiu easily manages to convey the basic financial concepts in a clear and transparent way to his audience.
16:00 Mentoring Program Dorin Coita – mentoring program at the university of Oradea
16:30 Mentoring & Networking We invited some experts to talk about four topics related to starting a company.
Telegdi Júlia – how to start your company
Florin Gherorge – lawyer, how to get funded
Makai Zoltán – Coach
Ciprian Trip – Marketing
18:00 Chillworking Wine tasting and working. Yes, those two are possible to do at the same time.
19:00 Wine tasting

June 5 – Friday

10:00 MeetUp Breakfast Meet fellow enterprenours, this is a perfect chance to exchange business cards and get to build your network for your company.
12:00 Prezi Come and listen to the success story of Prezi an internationally well known Hungarian Startup company.
14:00 Graduates meet employers University graduates will have the chance to meet company owners.
16:00 Chillworking Working in a chill area.

SPEAKERS & MENTORS


EUSEBIU BURCAS
Nemzetközi, tanúsított vezetési tanácsadóként (Certified Management Consultant, CMC), Románia és Európa legnagyobb vállalatainak a tanácsadója. 2009-ben indította el a „Burcash TM – Money Management”-et, mely Románia első, önálló, pénzügyi oktatási programja.

CIPRIAN TRIP
Ciprian Trip a dán Aarhus Egyetem „Vállalkozási komunikáció a nemzetközi gazdálkodásban” mesterképzésén szerzett diplomát. Az elmúlt 5 évben marketing és kommunikációs koordinátorként dolgozott startup-oknál, civil szervezeteknél és vállalatoknál Dániában, Franciaországban és Belgiumban. 2015 óta az Utopiumnál dolgozik.

KINGA FEKETE
Kinga több, mint 4 éves tapasztalattal rendelkezik a toborzás terén az IT szektorban. A toborzás és kiválasztás mellett, az alkalmazottak ismerősei között potenciális új alkalmazottakat kereső program projektmenedzsere, a gyakornoki program HR partnere, trainer facilitator-ként pedig aktív tagja a Prezi tudásmenedzsmentjének.

FLORIAN GHEORGHE
Üzleti ügyvéd és szenvedélyes vállalkozó, amerikai és közép- és kelet európai tapasztalattal rendelkezik. Kockázati tőkealapokat képviselt Közép- és Kelet Európában. Tapasztalata van az amerikai kormánnyal való munkában. Startup-tanácsadó üzleti, szerződéses és finanszírozási ügyekben.

PARTNEREK

startuphub

STARTUP-OK

AXO SUITS
Az Axosuits a magas teljesítményű és megfizethető külső váz fejlesztés élén jár. Az Axosuit kicsi, de lelkes, szakemeberekből álló csapata eljuttatja ezt a szilárd és bevált technológiát a betegekhez.

www.axosuits.com

WIZANDO
A Wizando.com egy új média-, piac- és vállalkozásmenedzsment platform a szolgáltató szektorban tevékenykedő kis- és középvállalkozásoknak.

www.wizando.com

VITROLINK
A VitroLink segítségével a tudósok időt és pénzt takaríthatnak meg a hatóanyag kifejlesztés és rákkutatás során. Lehetővé teszi, hogy bárhonnan és bármikor követni és értékelni lehessen az előrehaladást. A VitroLink egyszerű módot nyújt arra, hogy megértsük a tudományos adatokat.

www.vitrolink.com

PAYMO
Egyszerű online projektmenedzsment alkalmazás, amely magába foglalja az operatív menedzsmentet, nyomon követést és számlázást.

www.paymoapp.com

MOBIVERSAL
A Mobiversal egy mobil alkalmazás fejlesztési ügynökség, amely több mint 30 ügyfélnek nyújtott már szolgáltatást a következő országokból: USA, Egyesült Királyság, Izrael, Svédország, Ausztria, Belgium és Románia. Eddig elért eredemények: 1.000.000 letöltés, megemlítették az ABC-n, a FOX News-on, a New York Post-ban, a PC World-ben és a Lifehacker-en.

www.mobiversal.com

CODEYARD
CodeYard – A szoftverfejlesztés nem nagy ördöngősség!

www.codeyard.eu

SZERVEZŐK

ACZÉL DÓRA

A nagyváradi Coworking Iroda vezetője. Író. Vezető és alkalmazott. Lelkesíti az emberi kreativitás és akaraterő.

GÖNCZI JÓZSEF

A ROVE vezérigazgatója, vállalkozó, szervező.

POSA TIBOR
organizer_in

A Coworking Karaván társszervezője. Fiatal szakember, önkéntes, új kihívásokat keres.

MAKAI B ANDRÁS

A Coworking Karaván társszervezője. Speaker, trainer és coach.

RAB MÁTÉ
organizer_in

Vállalkozó, vállalkozásfejlesztés szakember, Business Punk: ötletből projekt, projektből siker.

TÓTH LÁSZLÓ
organizer_in

Startupper, ötlet kivitelező, startup szervező, mentor.

KAPCSOLAT

COWORKING SPIRIT
CÍM:
TELEFONSZÁM:
FAX:
E-MAIL:

up